Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spárgás-ricottás toszkán sugo mártás

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtiszított és felaprított vöröshagymát és a póréhagymát megpirítjuk az olívaolajon. Sós lében előfőzzük a megmosott és 2 cm-es darabokra tördelt spárgát.
  2. Ha üveges a hagyma, hozzáadjuk az előfőzött spárgát, majd az összevágott aszalt paradicsomot és olívabogyót. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd a ricottával kikevert pestót. Megsózzuk, megborsozzuk, és belereszeljük a parmezánt sajtot. Pár percig főzzük, hogy a sajt elolvadjon.
  3. A sós vízben al dentére főzött tésztára szedve, vagy összekeverve tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss