Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spárgás-póréhagymás tészta

MME MME
1/5
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

1.

A megtisztított pórét és spárgát kisebb darabokra vágjuk. A saláta külső leveleit eltávolítjuk, a belső részét felcsíkozzuk. A zöldségeket forrásban lévő, sós vízbe tesszük a borsóval együtt, és az újraforrástól számított 1-2 percig főzzük. Végül leszűrjük a keveréket.

2.

A szarvacskát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a csomagolásán megadott utasítás szerint. Félreteszünk egy kevés főzőlét, majd a tésztát leszűrjük és lecsepegtetjük, azután összeforgatjuk a pestóval és a félretett főzőlével.

3.

A pestós tésztát tányérokra halmozzuk a zöldségekkel együtt, végül sózzuk és borsozzuk. Egy kevés frissen reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.

SPÁRGÁS FINOMSÁGOK >>> 

MIT FŐZZÜNK BELŐLE? 4 BOMBAJÓ RECEPT! >>> 

ISTENI PESTOS RECEPTEK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss