Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Spárgás panna cotta eperrel

Hozzávalók

  • 8 dl tej
  • 2 dl tejszín
  • 1 db vaníliarúd
  • 20 dkg spárga
  • 10 dkg porcukor
  • 1 ek citromlé
  • 6 db zselatinlap
  • 3 ág citromfű
  • 30 dkg eper

Elkészítés

    1.

    A tejet és a tejszínt felforraljuk a vaníliarúddal és a megtisztított spárgával. Hozzáadjuk a porcukrot és a citromlevet. Elkeverjük, majd leszűrjük.

    2.

    A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk és a tejes keverékhez adjuk. Kevergetve feloldjuk. Poharakba szűrjük, majd a hűtőbe tesszük.

    3.

    A megtisztított epret felaprítjuk. A felét összeforgatjuk a finomra vágott citromfűvel. A megmaradt epret nagyobb darabokra vágjuk, összeturmixoljuk, átpasszírozzuk. A citromfüves epret összekeverjük az eperpéppel, majd a krémre kanalazzuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin