Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Spárgás omlett szalonnával és kolbásszal

Hozzávalók

  • 12 levél medvehagyma
  • 2 db medvehagymalevél
  • 4 db zöld spárga
  • 2 db újhagyma (zöldjével)
  • 2 szelet füstölt szalonna
  • 10 dkg füstölt csípős parasztkolbász
  • 6 db koktélparadicsom
  • 2 tk olívaolaj
  • 4 db tojás
  • 5 dkg sajt
  • őrölt fekete bors

Elkészítés

    1.

    A szalonnát feldaraboljuk, a kolbászt felszeleteljük, a medvehagymát, az újhagymát és spárgát nagyobb darabokra vágjuk. A koktélparadicsomokat félbevágjuk. A tojást feltörjük és villával felverjük.

    2.

    Egy serpenyőben kevés olajon megsütjük a kolbászt és a szalonnát, hozzáadjuk a zöldségeket, ráöntjük a tojást, majd sózzuk, borsozzuk, és sajtot reszelünk rá. Pár perc alatt készre sütjük.

Megjegyzés

A kertünkben nőtt medvehagymát használtam az ételhez. Magvas barna kenyérrel, vörösborral fogyasztom.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin