Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spárgás omlett szalonnával és kolbásszal

30 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

1.

A szalonnát feldaraboljuk, a kolbászt felszeleteljük, a medvehagymát, az újhagymát és spárgát nagyobb darabokra vágjuk. A koktélparadicsomokat félbevágjuk. A tojást feltörjük és villával felverjük.

2.

Egy serpenyőben kevés olajon megsütjük a kolbászt és a szalonnát, hozzáadjuk a zöldségeket, ráöntjük a tojást, majd sózzuk, borsozzuk, és sajtot reszelünk rá. Pár perc alatt készre sütjük.

Megjegyzés

A kertünkben nőtt medvehagymát használtam az ételhez. Magvas barna kenyérrel, vörösborral fogyasztom. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss