Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spárgás csemege

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A megtisztított, megmosott spárgát ételízesítővel és kevés cukorral ízesített vízben félpuhára főzzük. A tojásokat közben keményre főzzük, megtisztítjuk, cikkekre vágjuk.

A lereszelt sajt felét a tejfölbe keverjük, kicsit sózzuk.

A félig főtt spárgákat margarinnal kikent tűzálló edénybe fektetjük. Betakarjuk őket a cikkekre vágott főtt tojással. Végül bevonjuk a kikevert tejföllel, és megszórjuk a megmaradt reszelt sajttal.

Addig sütjük, míg a teteje aranysárgára sül.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss