A krumplikat megsikáljuk, a spárgák végeit levágjuk, a fehér spárgát meghámozzuk. A krumplit sós vízben előfőzzük, majd szórunk bele cukrot, s beletesszük a spárgát is.
Összesen 15 percig főzzük.
Két fehér spárgát és egy zöld spárgát betekerjük a baconnel és a sajttal, és betesszük egy serpenyőbe. Mellérakjuk a krumplikat és a paradicsomot, locsolunk rá kevés olívaolajat.
Sózzuk, borsozzuk, rájuk fektetjük a rozmaringokat. 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük, majd 5 percig grillezzük 200 fokon.
Tálaláskor szedünk a tányérra két köteg spárgát 3 db krumplit, s egy paradicsomot. Kanalazok rá majonézt. Díszítem egy rozmaring ággal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre