Elkészítés: Az uborkát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, egy órára behűtjük. Megtisztítjuk, és kockára vágjuk a burgonyát, majd feltesszük főni és tíz percig főzzük. Kivesszük, megszárítjuk, lehűtjük. Papírszalvétán leszárítjuk a spárgafejeket. A burgonyát elkeverjük a majonézzel, mustárral, tárkonnyal, sóval, borssal, majd lapos edénybe tesszük. Kocsikerék alakban elrendezzük rajta a spárgafejeket, a leszárított uborkadarabokat egyenként a spárgafejek közé rakjuk, a közepére jeget, s mindegyik tetejére egy-egy kimagozott paprikadarabot teszünk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre