Elkészítés: A királyrákról leszedem a páncélt, eltávolítom a bélcsatornát, a tintahalat és a polip karjait kisebb darabokra vágom. A hagymákat megpucolom, apróra vágom. A spaghettit felteszem főni.
Egy serpenyőben az olajon megdinsztelem a hagymát, majd beleteszem a tenger gyümölcseit, fűszerezem, beleöntöm a tejszínt. Készre főzöm, beleteszem a leszűrt tésztát, átforgatom.
Tálaláskor a tányérra helyezem a tésztát és tengeri herkentyűket, megszórom kapribogyóval és tarka borssal, valamint reszelt parmezánnal, díszítem bazsalikomlevéllel és felaprított medvehagymával.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre