Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spagetti carbonara

15 perc
bonyolult
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fokhagymát apróra vágjuk, kissé megpirítjuk az olajon, majd kivesszük az olajból (nehogy megkeseredjen), és megpirítjuk a szalonnát is. 
  2. A tojások sárgáját összekeverjük annyi reszelt parmezánnal, hogy krémes legyen az állaga. A tésztát kifőzzük a csomagoláson található útmutatás szerint, majd leszűrjük.
  3. A kész tésztát még melegen összekeverjük a tojásos krémmel, majd a szalonnával. Sóval és frissen őrölt borssal ízesítjük. 

    CARBONARA SPAGETTI - AZ ALAPRECEPT, AMIT MINDIG IS KERESTÉL! >>> 

    FUSSILI, PENNE, SPAGETTI: MELYIK TÉSZTÁHOZ MILYEN MÁRTÁS PASSZOL? >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss