Keress receptre vagy hozzávalóra

Spagetti kolbásszal, gombás raguval

Spagetti kolbásszal, gombás raguval

Hozzávalók

  • spagetti
  • 25 dkg zöldspárga
  • 4 db csiperkegomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 2 db chili paprika
  • 2 db paradicsom
  • kolbász
  • petrezselyem
  • olíva olaj
  • vörös bor
  • tejföl
  • őrölt fekete bors
  • őrölt pirospaprika
  • fokhagyma-petrezselyem fűszerkeverék
  • bazsalikom

Elkészítés

    A spárga végeit levágom, majd kettévágom, és sós vízben megfőzöm. A gombát szeletelem, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomot darabolom, a hagymákat apróra vágom.

    Egy serpenyőben olívaolajon megdinsztelem a hagymákat, ráteszem a paprikákat, a gombát, a paradicsomot, majd a spárgát, végül a karikákra vágott kolbászt. Fűszerezem, öntök rá vörösbort, majd tejfölt, és összekeverem.

    Közben megfőzöm a spagettit, a tésztát a raguhoz keverem. Tálaláskor teszek rá egy szép nagy bazsalikomlevelet.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin