Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spagetti házi pestóval és koktéparadicsommal

MME MME
30 perc
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A bazsalikomot alaposan megmossuk, majd a 8 evőkanál parmezánt, az áttört fokhagymával, a fűszernövényekkel, a fenyőmaggal és a sóval összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk az olajat.
  2. A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, majd leszűrjük,  majd a tésztát visszatesszük a fazékba. Hozzákeverjük a pestót, majd a félbevágott koktéparadicsomokat, és megszórjuk a maradék, két evőkanál parmezánnal.

    PIZZA, SPAGETTI, TIRAMISU ÉS MÉG SOK REMEK OLASZ RECEPT >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss