Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spagetti gombás-baconos szószban

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, a hagymát és a bacont apróra vágjuk. Közben kifőzzük a spagettit.

A hagymát kevés olajon félig megpároljuk, majd hozzátesszük a gombát és a szintén apróra vágott petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Közben a bacont egy másik edényben megpirítjuk. Ha a gomba megpuhult és elfőtte a saját levét, egy kicsit még pirítjuk, majd a lisztből és tejből készített habarással besűrítjük, és felöntjük a tejszínnel. Hozzátesszük a szószhoz a bacont, és összekeverjük a kifőtt spagettivel.

Reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

Megjegyzés

A gombapép egy rakott húsról van, én tésztát akartam enni, a férjem imádja ezt a gombás szószt, ezért ötvöztem a kettőt, és még felturbóztam a baconnel.
- hajeri

Ezek is érdekelhetnek