Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sosem találnád ki, mivel lepte meg a nagyfiát David és Victoria Beckham a szülinapján!

default user icon
MME
Ha van háztartás, ahová a telített szénhidrátok és a transzzsírok nem tehetik be a lábukat, az a Beckham rezidencia - hittük mostanáig. Ám a legidősebb Beckham gyerek, Brooklyn születésnapi meglepetését látva, minden előítéletünk megdőlt.

 A fiatalember a 20. születésnapjára ugyanis egy olyan fánktornyot kapott, hogy még a szavunk is elállt. A fotót édesanyja, Victoria Beckham osztotta meg az Instagramján:

A nem kifejezetten egészséges, cukormázas fánkokból álló torta azért meglepő választás, mert az egykori Spice Girl, David Beckham focista felesége, köztudottan nem csak a saját étrendjére, de a gyermekei táplálkozására is kínosan ügyel. Például az általa csak "green monster"-nek, azaz zöld szörnynek becézett italt minden áldott nap belediktálja Brooklynba, Romeóba, Cruzba és kislányába, Harperbe. És, hogy mi az az zöld szörny? Nem más, mint a zöld smoothie, ami csupa egészséges, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag összetevőkből áll.

Hatalmas buli lehetett a Beckham-házban - reméljük, a rutintalan nassolóknem kaptak cukorsokkot a váratlan szénhidrátbeviteltől. 

BECKHAMÉK KISLÁNYÁNAK FŐZŐS FOTÓJÁTÓL ELOLVADUNK >>> 

Ezek is érdekelhetnek