A hozzávalókból gyors mozdulatokkal tésztát gyúrunk, az élesztőt nem kell megkeleszteni. A tejfölt érdemes apránként hozzáadni, hiszen a tojások nagyságától függően lehet, hogy kevesebb kell bele.
A tésztát rizslisztezett munkalapon kinyújtjuk, tojással megkenjük, és csíkokban megszórjuk a különböző "feltétekkel".
Fagyasztóba tesszük, érdemes 1 éjszakára betenni. Másnap kivesszük, és ízlés szerint kockázzuk, kiszúrjuk. Előmelegített 180 fokos sütőben 10 perc alatt készre sütjük.
Szilveszterre különösen ajánlom ezt a nagyon finom, gluténmentes sós aprósütikét, de bármilyen családi, baráti találkozón megállja a helyét! - scarlett69
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!