Sós ropi

default user icon
2 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg liszt
  • 25 dkg margarin
  • 3 evőkanál ecet /10 %-os/
  • 6 evőkanál víz
  • 1 evőkanál só

Elkészítés

    Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk. Lehet azonnal is készíteni, de ha hideg helyen pihentetjük egy éjszakát, akkor finomabb. Másnap kinyújtjuk kb. 1 cm vastagra, derelyevágóval csíkokra vágjuk. Tojással megkenjuük, sajtot, köményt vagy szezámmagot hintünk a tetejére, és megsütjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Nardai Zsuzsannna 7 évvel ezelőtt
Miért kell hozzá ecet?
HORVÁTHNÉ PAPP ILDIKÓ 8 évvel ezelőtt
Nagyon egyszerű és finom!Köszi!

Hasonló Receptek

Magazin