Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sörtésztában sült hús

MME MME
1 3/5
60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat befűszerezzük, és tepsibe tesszük kevés zsiradékkal. Mellétedszük a hasábokra szelt burgonyát. Alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőbe tesszük. Sütés közpen megcsináljuk a sörtésztát. Ez úgy készül, mint a palacsintatészta, de folyadék helyett sör kerül bele, és egy picit sűrűbbre hagyjuk. Mikor jól átsült a hús, a burgonyát megsózuk, és ráüntjük a masszát. Pár percre visszatesszük a sütőbe. Miután a tészta átsült, tálalhatjuk is.

Megjegyzés

Egyszerű és laktató étel. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss