Keress receptre vagy hozzávalóra

Sörtésztában sült karfiol medvehagymás tejföllel

Hozzávalók

  • 1 fej karfiol
  • őrölt fekete bors
  • 1 db tojás
  • 4 ek liszt
  • 1 dl sör
  • olaj a sütéshez
  • 6 db medvehagyma levél
  • 2 ek tejföl
  • 8 db koktélparadicsom

Elkészítés

    1. A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben előfőzzük. A medvehagymát felaprítjuk, és a tejfölhöz keverjük. Közben elkészítjük a sörtésztát.
    2. A tojást összekeverjük a liszttel, a sóval és a sörrel. A karfiolrózsákat megmártjuk a sörtésztában, és bő olajban megsütjük.
    3. A sült karfiolokat egy tányérra szedjük, medvehagymát rakunk rá, mellé felaprított medvehagymával ízesített tejfölt és koktélparadicsomokat helyezünk.

Megjegyzés

Egy újabb karfiolos, medvehagymás étel.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Magazin