Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sörtésztában sült karfiol medvehagymás tejföllel

30 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben előfőzzük. A medvehagymát felaprítjuk, és a tejfölhöz keverjük. Közben elkészítjük a sörtésztát.
  2. A tojást összekeverjük a liszttel, a sóval és a sörrel. A karfiolrózsákat megmártjuk a sörtésztában, és bő olajban megsütjük.
  3. A sült karfiolokat egy tányérra szedjük, medvehagymát rakunk rá, mellé felaprított medvehagymával ízesített tejfölt és koktélparadicsomokat helyezünk.

Megjegyzés

Egy újabb karfiolos, medvehagymás étel. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss