Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sörpácos BBQ pulykaszárnyak

Hozzávalók

  • 5-6 pulykaszárny (Gallicoop)
  • 1/2 dl olívaolaj
  • 1 tk hagymás fűszersó
  • 1 tk paprika
  • ½ tk őrölt római kömény
  • 1 csipet cayenne bors
  • 1 csipet bors (őrölt)
  • 3-4 gerezd fokhagyma, összezúzva
  • 1 fél citrom leve
  • 1 doboz világos sör

Elkészítés

    1. A szárnyakat az ízületnél kettévágjuk, megsózzuk.
    2. Az olívaolajat kikeverjük a többi hozzávalóval és a szárnyakat beleforgatjuk a pácba. 1-2 órán át hagyjuk pácolódni, majd forró grillen kb. 45 perc alatt megsütjük, időnként megforgatva, és a páclével locsolgatva.
    3. Salátával, tetszés szerint zöldhagymával vagy kéksajttal kikevert tejföllel, paradicsomszósszal tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin