Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sörös malactarja egészben sütve

120 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A malac bőrét alaposan megtisztítjuk, megmossuk. A húson a bőrt négyzethálósan bevagdossuk.

A fűszerekből 1-1 mokkáskanállal veszünk, és összekeverjük. A húst alaposan befűszerezzük, fokhagymával megtűzdeljük. Hűtőben 1 órát állni hagyjuk.

A 2 kanál zsírt és a húst tepsibe tesszük, mellérakjuk a négybe vágott vöröshagymákat és a fokhagymagerezdeket. 2 dl sört öntünk alá, és alufóliával letakarva, 160 fokon 1 órát pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és zsírjával locsolgatva szép pirosra sütjük.

Köretnek gombás rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss