Elkészítés: A malac bőrét alaposan megtisztítjuk, megmossuk. A húson a bőrt négyzethálósan bevagdossuk.
A fűszerekből 1-1 mokkáskanállal veszünk, és összekeverjük. A húst alaposan befűszerezzük, fokhagymával megtűzdeljük. Hűtőben 1 órát állni hagyjuk.
A 2 kanál zsírt és a húst tepsibe tesszük, mellérakjuk a négybe vágott vöröshagymákat és a fokhagymagerezdeket. 2 dl sört öntünk alá, és alufóliával letakarva, 160 fokon 1 órát pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és zsírjával locsolgatva szép pirosra sütjük.
Köretnek gombás rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre