A vajat és az olívaolajat felforrósítjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát és a finomra vágott hagymát. Puhára pároljuk, majd hozzákeverjük a megtisztított és felszeletelt gombát. A kakukkfű lecsipkedett leveleivel meghintjük, és addig pároljuk, míg az összes folyadék el nem párolog. Megsózzuk, a sörrel felöntjük, és nagy lángon a folyadék nagy részét elforraljuk. Levesszük a tűzről, majd hozzáforgatjuk a diót. Végül hagyjuk kihűlni.
A leveles tésztát enyhén lisztezett felületen kinyújtjuk, és 4 négyzetre vágjuk. 1-1 szelet hideg camembert sajtot helyezünk minden tésztalapra. A tésztalapokon elosztjuk a gombát, majd összecsípjük a tésztadarabokat középen úgy, hogy kis batyuk keletkezzenek. Kissé megnedvesítjük a tésztákat, hogy ne nyíljanak szét.
A batyukat tepsibe tesszük, és 30 percen keresztül hűtjük. A felvert tojással átkenjük mindet, és 200 fokos sütőbe toljuk 10–15 percre.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre