Elkészítés: A csülköt megtisztítjuk, megmossuk, és akkora kockákra vágjuk, mintha pörköltet készítenénk.
A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és forró olajban üvegesre pároljuk. A húst rátesszük, és hirtelen lepirítjuk. Ezután lehintjük a liszttel, majd a sört aláönve beleszórjuk az összes fűszert, a szétzúzott fokhagymát és az ecetet. Gyakori kevergetés mellett felforraljuk, és a tűzről lehúzva beleöntjük egy tűzálló tálba.
A tálat befedjük, és előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük.
Sós vízben kifőzött spagettivel kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre