Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sopa de tomate mexicana (mexikói paradicsomleves)

30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: Az avokádót kockára, a paprika felét karikára vágom, félreteszem.

A többi zöldséget darabolom, egy keverőedénybe teszem, öntök bele chiliszószt, olívaolajat, kevés paradicsomlét, facsarok rá citromlevet, s botmixerrel összekeverem. Beteszem a hűtőbe, hogy jól lehűljön.

Az avokádókockák egy részét 1 gerezd fokhagymával, citromlével, sóval, borssal péppé dolgozom egy villával.

Fogyasztáskor egy tányérba öntöm a levest, középre rakom az avokádókrémet, rá chilipaprikát, majd beleteszem az avokádó kockákat, néhány karika paprikát, s a tortillával tálalom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss