Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sonkával töltött pisztráng

default user icon
4.5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók (4 személyre):
  • 4 db 25-30 dkg-os pisztráng,
  • 4 szelet sonka,
  • 10 dkg vaj,
  • só,
  • 1 csokor petrezselyem

Elkészítés

    Elkészítés: A megtisztított pisztrángot megmossuk, kívül-belül megsózzuk, mindegyik hasába egy-egy szelet sonkát teszünk, fogvájóval összetűzzük. Alaposan kivajazott tűzálló tálba fektetjük, vajjal jó vastagon bedörzsöljük, aláöntünk egy kis vizet, és szép lassan sütjük, közben lapáttal megfordítjuk, hogy mindkét oldala aranysárga legyen. Főtt burgonyával, citrommal tálaljuk, finomra vágott petrezselyemmel megszórjuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin