Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkával és sajttal töltött bundás karaj

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 8 szelet sertéskaraj
  • 8 szelet főtt tarja
  • 8 ujjnyi darabka füstölt sajt
  • A panírhoz:
  • 3 db tojás
  • 10 dkg liszt
  • bors
  • 1 evőkanál tejszín
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

Elkészítés: A tojásokat a tejszínnel és a liszttel kikeverjük sűrű palacsintatésztává. Sózzuk, borsozzuk, és állni hagyjuk 15 percig.

Közben a húst előkészítjük: a karajszeleteket fólia között kiveregetjük, sózzuk, minden szeletre tarját és sajtrudat teszünk. Szorosan feltekerjük, fogpiszkálóval összetűzzük.

Egy tálba öntsünk lisztet, ebben forgassuk a roládokat, majd mártsuk a tésztamasszába, és forró olajban szép lassan süssük meg. Szedjük konyhaipapírtörlőre, hogy a felesleges zsiradék lecsorogjon róla, majd a fogpiszkálót távolítsuk el.

Ferdén szeletelve tálaljuk tetszőleges körettel.

Ezek is érdekelhetnek

Friss