Elkészítés: A szokásos módon sós palacsintákat sütök (adagonként, étvágytól függően 2-4 darabot). Közben 25 dkg tehéntúrót villával áttörök, hozzáadom a darált sonkát és 1 tojás sárgájával, valamint a tejföllel jól összedolgozom, sózom, borsozom. (Aki kedveli, a túrókrémbe kevés ketchupot is tehet.)
A palacsintákat megtöltöm a sonkás-túrós masszával, batyu alakúra hajtogatom, és a rántott palacsintáknál szokásos módon panírozom.
Forró olajban kisütöm, bármilyen hozzá illő majonézes salátával vagy idénysalátával tálalom, tartármártás is illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre