Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás-túrós kenyérlángos

45 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A lisztet, az élesztőt, az olajat, a langyos vizet, a sót és a cukrot összedolgozzuk, majd letakarva, meleg helyen 20-25 percig kelesztjük.
  2. Közben a túrót villával összetörjük, összekeverjük a tejföllel és a kockára vágott sonkával. A sütőt előmelegítjük 220 fokra.
  3. A megkelt tésztát sütőpapíron kinyújtjuk gáztepsi méretűre, majd a tepsibe emeljük. Megkenjük a sonkás-túrós feltéttel, és kb. 20-25 perc alatt megsütjük. Ha kihűlt, kockákra vágva tálaljuk. 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss