A megtisztított húst téglalap alakúra vágjuk, kiklopfoljuk, majd megsózzuk és megborsozzuk.
A megtisztított hagymákat finomra vágjuk. Felforrósítjuk a vajat, majd megfonnyasztjuk rajta a hagymákat és az apróra vágott petrezselymet. Hozzáforgatjuk a sonkakockákat, hozzáadjuk a felvert tojást, és megsózzuk. Hagyjuk kihűlni, majd a masszával bevonjuk a húst. Feltekerjük és zsineggel rögzítjük.
A tekercset a tepsibe helyezzük, majd alufóliával lefedjük. 180 fokon 60 percig sütjük. A fóliát eltávolítjuk, majd a tekercset ropogósra sütjük. Friss zöldségekkel kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre