Elkészítés: 1. Főzzük ki a tésztát forrásban lévő, sós vízben a csomagolásán megadott utasítás szerint. Szűrjük le, csepegtessük le, és tegyük félre.
2. Az üveges spárgát csepegtessük le, vágjuk falatnyi darabokra. A frisset vagy fagyasztottat főzzük roppanósra forrásban lévő, sós vízben, majd szűrjük le.
3. A spenótot tisztítsuk meg. A meghámozott lilahagymákat vékonyan karikázzuk fel. A diót vágjuk durvára, és pirítsuk meg száraz serpenyőben. Keverjük simára a mustárt, az almaecetet, az olajat és a cukrot, majd sózzuk és borsozzuk.
4. Tegyük tálba a tésztát, a spárgát, a spenótot, a falatnyi darabokra tépkedett sonkát, a hagymakarikákat, valamint a diót. Locsoljuk meg a mustáros öntettel, és alaposan forgassuk össze.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre