Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sonkás-spenótos omlett

default user icon
1

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 20 dkg mélyhűtött spenót
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db piros színű paprika
  • 15 dkg szeletelt sonka
  • 5 dkg vaj
  • 1 teáskanál szárított bazsalikom
  • 1 teáskanál szárított oregánó
  • 5 db tojás
  • 5 dkg reszelt parmezán
  • 1 dl tej
  • őrölt bors

Elkészítés

    1.

    A spenótot szobahőmérsékleten hagyjuk kiolvadni, majd alaposan lecsepegtetjük. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A paprikát kicsumázzuk, majd ezt és a sonkát is felcsíkozzuk.

    2.

    A vajat megolvasztjuk egy serpenyőben. Hozzáadjuk a hagymát, a paprikát, és közepes lángon dinszteljük. Rádobjuk a spenótot, a sonkát, a bazsalikomot és az oregánót, és 3 percig pirítjuk.

    3.

    A tojásokat villával felverjük, hozzáadjuk a parmezán felét, valamint a tejet, ízlés szerint sót és borsot. A serpenyőbe öntjük és 3 percig kevergetés nélkül sütjük.

Megjegyzés

Ez a recept a Fanny magazinban jelent meg.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Christinke
Ez egy nagyon finom omlett...

Hasonló Receptek

Magazin