Az omlós tésztához a lisztet összegyúrjuk a vajjal, a porcukorral, a mogyoróval, 1 db tojássárgájával és csipetnyi sóval, majd 2 órát pihentetjük. Ezután kinyújtjuk, és kibélelünk vele egy tepsit vagy hosszúkás sütőtálat.
A sütőt előmelegítjük 160 fokra. A petrezselymet finomra aprítjuk, a sonkát vékony csíkokra metéljük. Az alsó részükön lehámozott spárgasípokat lobogó sós vízben rövid ideig előfőzzük, majd jeges vízbe merítjük és lecsepegtetjük.
A maradék tojássárgáját simára keverjük a tejszínnel, a kecskesajttal, a tejföllel és a narancshéjjal. Jól megsózzuk, -borsozzuk, majd beleforgatjuk a petrezselymet és a sonkát.
A sonkás tölteléket a tésztára simítjuk. Ráfektetjük a spárgasípokat, megszórjuk a reszelt sajttal, és az előmelegített sütő középső részében sütjük kb. 45 percig. (Száraz vörösbor illik hozzá.)