Sonkás-sajtos párnácska

Hozzávalók

  • 1 csomag leveles tészta (mirelit)
  • 1 db tömlős sajt (natúr)
  • 15 dkg gépsonka
  • 2 evőkanál tejföl
  • csipet bors
  • csipet szárított kaporlevél
  • szezámmag

Elkészítés

    1. A mirelit tésztát kiolvasztjuk, és téglalap alakúra nyújtjuk. Hagyjuk kicsit pihenni, ameddig elkészítjük a tölteléket.
    2. A tömlős sajtot összekavarjuk a tejföllel, majd hozzáadjuk a felszeletelt gépsonkát, borsot és a szárított kaporlevelet.
    3. A tésztát 5x5 négyzetekre vágjuk, a közepébe helyezzük a tölteléket, majd felhajtjuk a sarkait, és megszórjuk szezámmaggal.
    4. A párnácskákat előmelegített sütőbe tesszük, és 180 fokon kb. 15-20 perc alatt ropogósra sütjük. Tartármártással és paradicsommal tálaljuk.

Megjegyzés

Kiváló vacsoraötlet hétköznapokra.

Nemes-Pádár Csilla
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek