Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sonkás-sajtos omlett

Hozzávalók

  • 3 db tojás
  • 2 szelet sonka (gluténmentes)
  • 3 db koktélparadicsom
  • 1 szelet Pannónia sajt (laktózmentes)
  • 1 mk kacsazsír (a sütéshez)
  • aprított petrezselyemzöld

Elkészítés

    1.

    A sonkaszeleteket félbe vágjuk, és egy grillserpenyőben megsütjük. A sajtot felszeleteljük, a paradicsomokat kettévágjuk. A tojásokat egy tányérban, villával alaposan felverjük úgy, hogy a teteje habos legyen, majd megsózzuk. 

    2.

    A kacsazsírt felolvasztjuk a serpenyőben, majd, amikor felforrósodott, ráöntjük a felvert tojást. Addig sütjük, míg a teteje krémes lesz, majd a tányérra tesszük. Ráhalmozzuk az előkészített sonkát, sajtot, paradicsomot, megszórjuk aprított petrezselyemmel és forrón tálaljuk.


Megjegyzés

Jó étvágyat! Glutén- és laktózmentes.

GastroHobbi
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin