Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás rántott palacsinta II.

MME MME
45 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 10 darab sós palacsinta
  • A töltelékhez:
  • 25 dkg füstölt, főtt sonka finomra darálva
  • 2 db tojássárgája
  • 2-3 kanál sűrű tejföl
  • késhegynyi szerecsendió
  • 1 teáskanál majoránna
  • 1 evőkanál petrezselyemzöld
  • A bundához:
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

Elkészítés: A töltelék alapanyagait jól
összekeverjük.

A kisült palacsintákat megtöltjük a sonkás krémmel, a palacsinták két szélét behajtjuk és felcsavarjuk.

A tojást villával kissé felverjük, a palacsintákat beleforgatjuk, majd a zsemlemorzsába mártjuk. Forró olajban hirtelen kisütjük a palacsintákat.

Főzelékhez, mártásokhoz kitűnő feltét, de a legfinomabb franciasalátával.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss