Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás papucs

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. A sonkás papucs elkészítéséhez a leveles tésztát kitekerjük, ha fagyasztott akkor kiolvaszjuk és kinyújtjuk. A tésztát megkenjük mustárral, majd felvágjuk kockákra.
  2. A sonkát kisebb darabokra vágjuk és mindegyik kockára teszünk belőle. A tészta két szemben lévő sarkát egymásra hajtjuk.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük a süteményeket. A tetejüket megkenjük a felvert tojással és megszórjuk a reszelt sajttal.
  4. 175 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.

NÉZD MEG VIDEÓN, HOGY KÉSZÜL A MUSTÁROS-SONKÁS PAPUCS

Ezek is érdekelhetnek

Friss