Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás-mustáros csiga

30 perc
bonyolult
átlagos
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. A sonkás-mustáros csiga elkészítéséhez a leveles tésztát kitekerjük, és rásimítjuk a mustárt.
  2. Elrendezzük rajta a sonkaszeleteket, majd megszórjuk a megtisztított, felaprított újhagymával és a lereszelt sajttal.
  3. Óvatosan feltekerjük a tésztát, és éles késsel felvágjuk 1,5-2 cm vastag szeletekre.
  4. A csigákat elrendezzük egy sütőpapírral bélelt tepsiben, és 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt készre sütjük.

Nézd meg videón, hogy készül a sonkás-mustáros csiga:

Ezek is érdekelhetnek

Friss