Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás kocka egyszerűen

60 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A száraz tésztát sós vízben kifőzzük a tasakon lévő utasítás szerint. Félretesszük.
  2. Elkészítjük a ragut. Olajon megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, rátesszük a pirospaprikát, majd a darált sonkát. Fűszerezzük ízlés szerint. Fedő alatt puhára pároljuk.
  3. Egy tepsit olajjal kikenünk, megszórjuk zsemlemorzsával. A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
  4. A tojásokat a tejföllel, sóval, kevés őrölt borssal jól felverjük, majd hozzákeverjük a petrezselyemzöldet is. A kifőtt tésztára öntjük, összekeverjük.
  5. A tészta felét a tepsi aljára szépen elterítjük, rátesszük a sonkás ragut, majd befedjük a maradék tésztával.
  6. Reszelt sajttal megszórjuk, majd a forró sütőben 35-40 perc alatt aranysárgára sütjük.
  7. Salátával vagy savanyúsággal tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss