Elkészítés: A sonkát csíkokra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A húsdaráló apró lyukú tárcsájával kétszer átdaráljuk a sonkát, a májpástétomot, az ecetes uborkát, a kaprit, a fokhagymát, a tojássárgákat. Ezután kb. fél órára hűtőbe tesszük.
A sonkás masszához adjuk a majonézt, csipet őrölt köményt, sót, borsot, a ketchupot, a tejszínt, és jól összekeverjük.
A kenyeret felszeleteljük, egy szeletet négyfelé vágunk, és megkenjük a krémmel. Tojásfehérjével, reszelt sárgarépával, uborkával díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre