Keress receptre vagy hozzávalóra

Sonkás-gombás töltött padlizsán II.

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg padlizsán
  • 10 dkg rizs
  • 25 dkg vöröshagyma
  • 1 kg paradicsom
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 teáskanál só
  • 1 mokkáskanál bors
  • 10 dkg gépsonka
  • 10 dkg gomba
  • 10 dkg vaj

Elkészítés

    Elkészítés: A padlizsánt hosszában kettévágjuk, és 20 percre forró sütőbe tesszük. Ha kivettük, a belső húsos részt kivájjuk és felaprózzuk.

    A vajon megdinszteljük az apróra vágott
    vöröshagymát, majd beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sonkát és gombát. Ezt vegyítjük a padlizsándarabokkal, a párolt rizzsel, az összevágott petrezselyemzölddel, majd
    fűszerezzük, és megtöltjük vele a padlizsánokat.

    Kb. 20 perc alatt készre sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin