Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sonkás-gombás rétes

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • A tésztához:
  • 25 dkg tehéntúró
  • 25 dkg liszt
  • 25 dkg vaj
  • 1 tojás
  • csipetnyi só
  • A töltelékhez:
  • 40 dkg bacon
  • 40 dkg sonka
  • 30 dkg szeletelt gomba
  • kevés olaj
  • 1 db vöröshagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • ételízesítő

Elkészítés

    Elkészítés: A tészta alapanyagait egy tálban összegyúrjuk, néhányszor meghajtogatjuk, és néhány órára a hűtőszekrénybe tesszük.

    A gombát kevés olaj on a hagymával megpirítjuk, ételízesítővel megszórjuk.

    A tésztát kinyújtjuk, betakarjuk a baconnal, erre rakjuk a sonkát, végül a gombás ragut. Az egészet feltekerjük, tepsibe helyezzük, megkenjük tojással. Sütőbe tesszük és kisütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin