Keress receptre vagy hozzávalóra

Sonkás-gombás rakott tészta

default user icon

Hozzávalók

  • 25 dkg tészta ( gluténmentes)
  • 25 dkg főtt-füstölt tarja
  • 25 dkg csiperkegomba
  • 3 szál újhagyma
  • 2,5 dl tejszín (laktózmentes)
  • 15 dkg lm reszelt sajt

Elkészítés

    1. A tarját apró kockákra vágjuk, és egy serpenyőben zsírjára sütjük, majd hozzáadjuk a szeletekre vágott csiperkét, összepirítjuk, rádobjuk a felaprított újhagymát, átforgatjuk, felöntjük a tejszínnel, összeforraljuk, és levesszük a tűzröl. Ha szükséges sózzuk, de ez attól függ, mennyire sós a tarja.
    2. A sós, lobogó vízben, a csomagoláson jelzett ideig főzött tésztát egy tűzálló tálba tesszük, ráöntjük a tarjás-gombás ragut, összekeverjük, megszórjuk a reszelt sajttal és 180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük!
    3. Aprított petrezselyemzölddel megszórva, forrón kínáljuk.

    A RECEPTHEZ TARTOZÓ VIDEÓT ITT TALÁLOD! >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin