Sonkás-gombás rakott tészta - 25 perc alatt!

default user icon

Hozzávalók

  • 25 dkg gluténmentes tészta
  • 25 dkg főtt-füstölt tarja
  • 25 dkg csiperkegomba
  • 3 szál újhagyma
  • 2,5 dl lm tejszín
  • 15 dkg lm reszelt sajt
  • Ízlés szerint só

Elkészítés

    1. A tarját apró kockára vágom és egy serpenyőben zsirjára sütöm, majd hozzáadom a szeletekre vágott csiperkét, összepirítom, rádobom a felaprított újhagymát, átforgatom, felöntöm a tejszínnel, felrottyantom és leveszem a tűzröl. Ha szükséges sózom, de ez attól függ, mennyire sós a tarja.
    2. A sós, lobogó vízben kifőtt tésztát egy tűzálló tálba teszem, ráöntöm a tarjás-gombás ragut, összekeverem, megszórom a reszelt sajttal és 180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütöm!
    3. Aprított petrezselyemzölddel megszórva, forrón kínálom.

    Jó étvágyat kívánunk!

    A RECEPTHEZ TARTOZÓ VIDEÓT ITT TALÁLOD! >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin