A sonkát szeletekre vágom, némi zsiradékon aranybarnára pirítom, majd papírtörlőre szedem. A visszamaradt zsiradékon üvegesre párolom a vékony szeletekre vágott vöröshagymát, majd hozzá adom a legyalult cukkinit, a paradicsomot, a zúzott fokhagymát, sózom, borsozom és 5-6 perc alatt megpárolom.
Az elkészült raguba 3 kis lyukat csinálok, ide ütöm a tojásokat, megszórom a már előre megpirított sonkával, belehelyezgetem a raguba a felszeletelt camambert, befedem egy fedővel és addig sütöm, míg a tojás ízlés szerinti állagú lesz.
Frissen aprított petrezselyem zölddel meghintve, forrón tálalom. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre