Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sonkás borjúrolád

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 8 vékony szelet borjúhús
  • 8 szelet sonka
  • 2 evőkanál olaj
  • 3 dkg vaj
  • 4 szelet zsemlekenyér
  • őrölt rozmaring
  • törött bors
  • 1 dl fehérbor

Elkészítés

    Elkészítés: A hússzeleteket megsózzuk, megborsozzuk. Közepüket beszórjuk rozmaringgal, és összetekerjük.

    Mindegyik húsroládot 1-1 sonkaszeletbe tekerjük, és fogpiszkálóval rögzítjük. A roládok minden oldalát olajban megsütjük, majd kiszedve egy tálra melegen tartjuk.

    A visszamaradt olajat megborsozzuk, kevés liszttel meghintjük, felöntjük a borral, s lefedve gyenge tűzön beforraljuk.

    Közben a vajban megpirítjuk a kockára vágott kenyérdarabokat.

    A mártást a húsra öntjük, mellé tesszük a pirított kenyérdarabokat, és azonnal tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin