Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkás borjúrolád

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket megsózzuk, megborsozzuk. Közepüket beszórjuk rozmaringgal, és összetekerjük.

Mindegyik húsroládot 1-1 sonkaszeletbe tekerjük, és fogpiszkálóval rögzítjük. A roládok minden oldalát olajban megsütjük, majd kiszedve egy tálra melegen tartjuk.

A visszamaradt olajat megborsozzuk, kevés liszttel meghintjük, felöntjük a borral, s lefedve gyenge tűzön beforraljuk.

Közben a vajban megpirítjuk a kockára vágott kenyérdarabokat.

A mártást a húsra öntjük, mellé tesszük a pirított kenyérdarabokat, és azonnal tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss