Sonkakrémmel töltött bagett

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 20 dkg sonka
  • 2 bagett franciakenyér vagy nem sós óriáskifli
  • 10 dkg margarin
  • 15 dkg natúr krémsajt
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 2 piros húsú kaliforniai paprika
  • őrölt fehérbors
  • csipet só

Elkészítés

    Elkészítés: A franciakenyereket vagy az óriás kifliket keresztben félbevágjuk, és belüket eltávolítjuk.

    A krémsajtot a margarinnal habosra keverjük. Tetszés szerint csipetnyi sóval és őrölt fehérborssal ízesítjük, majd beleforgatjuk az apróra felkockázott sonkát, paprikát és a finomra vágott metélőhagymát.

    A sonkás töltelékkel a kivájt kenyeret vagy kifliket megtöltjük, majd hűtőszekrényben jól lehűtjük.

    Közvetlen fogyasztás előtt, éles késsel kb. 2 cm vastag szeletekre vágjuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin