Sonkakrém lila- és zöldhagymával

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 60 dkg húsos füstölt, főtt sonka
  • 1,5 dl majonéz
  • frissen őrölt bors
  • 1 fej lilahagyma
  • 4 szál zöldhagyma
  • friss pékáru a tálaláshoz

Elkészítés

    Elkészítés: A füstölt-főtt sonkát ledaráljuk vagy apróra vagdaljuk, és keverőedénybe tesszük. Hozzáadjuk a majonézt, az apróra vágott lilahagymát, a felkarikázott zöldhagymát, és frissen őrölt borssal fűszerezzük. Jól összekeverjük, majd 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

    Tálaláskor a sonkakrémet tányérra formázzuk, és lilahagymával, zöldhagymával díszítjük. Friss pékáruval kínáljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin