Elkészítés: A piskótatekercshez egy tálban habosra verem a tojássárgáját a cukorral, egy másikban a fehérjét egy kis sóval. A tojássárgájához pár evőkanál felvert tojásfehérjét adok, majd a sütőporral elkevert lisztet, végül a többi fehérjét is óvatosan hozzákeverem. Megsütöm, és még melegen feltekerem, félreteszem hűlni.
A krémhez a pudingport a kakaóval, a cukorral és a tejjel megfőzöm, amikor kész, félrehúzom, és beleteszem a felkockázott csokit és a rumaromába áztatott mazsolát. Jól megkavarom, és félreteszem.
Előveszem a piskótatekercset, lekvárral megkenem, feltekerem, felszeletelem. Egy nagy tálat kibélelek vele, majd öntök rá a pudingos masszából. Ezután megint piskótatekercs következik, és így folytatom, amíg elfogynak a hozzávalók. A tetejét meghintem egy kis kókuszreszelékkel vagy csokiforgáccsal, hűtőbe teszem, majd tejszínhabbal tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre