Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Somlói galuska - ahogy én szoktam

MME MME
12 4.8/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Piskótát sütök: a 7 tojásfehérjét habbá verem, majd apránként hozzáadom a cukrot, és tovább verem. Majd egyenként belerakom a tojássárgákat, majd a sütőporos lisztet. Kikent, lisztezett, közepes méretű tepsibe rakom. Előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten megsütöm.
A pudingporból a leírás szerint pudingot főzök, teszek bele egy pici rumot.
Amikor a piskóta kihűlt, egy szögletes tálba elkezdem rétegezni. Piskóta, puding, gyümölcs, tetejére puding kerüljön. (Én a piskótát tépkedni szoktam.) Tetejére jó kemény tejszínhabot teszek. Díszíthetem csokimázzal vagy tortadarával.

Megjegyzés

Nagyon finom, mutatós. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss