Elkészítés: A tejet a vaníliás cukorral felforraljuk. Közben a tojásokat a cukorral és a liszttel összekeverjük (legjobb botmixerrel, hogy ne legyen csomós!). A babapiskótákat egy tálba lerakjuk, és meglocsoljuk kevés tejjel elkevert rummal vagy rumaromával. A felforrt tejbe öntjük a tojásos keveréket, és sűrűsödésig állandó keverés mellett kis lángon főzzük. Pár perc múlva belekeverjük a margarint, és felét a babapiskótára öntjük. A másik felébe két teáskanál kakaót keverünk, és azt is ráöntjük. Kihűtjük, hűtőszekrénybe tesszük. Legjobb előző nap elkészíteni. Kínáláskor tejszínhabbal díszíthetjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre